Nieuws

Uitbreiding TV-pakket en wijziging netwerk ID

Beste abonnee,


Wij hebben goed nieuws voor u. Het TV-pakket Standaard en het TV-pakket Recreatie hebben wij uitgebreid met een aantal waardevolle zenders, waaronder de drie TV-zenders van FOX Sports Eredivie. Voor de voetballiefhebbers een goed bericht en een aanvullend abonnement is niet langer meer nodig om alle eredivisiewedstrijden te kunnen bekijken. Daarnaast hebben wij ook de zender BBC First verplaatst naar een lager nummer. Dit is een prachtige TV-zender van de BBC-studios, die volledig Nederlands ondertiteld is en met een aantal hele mooie series. Verder hebben wij de onder jongere populairste muziekzender Xite toegevoegd. Door de nieuwe toevoegingen en indeling bieden wij een nog aantrekkelijker TV-pakket zowel u als (trouwe) abonnee aan, maar ook aan de gasten die ons eiland bezoeken.

022-BBC First is een zender met NL ondertiteling (oud 074)

025-Xite is een nieuwe zender!
026-FOX Sports Eredivisie 1 (oud 311)

027-FOX Sports Eredivisie 3 (oud 313)
028-FOX Sports Eredivisie 5 (oud 315)


Overzicht TV-pakketten:

TV-pakket Basis is TV kijken zonder smartcard (b.v. op uw 2e TV-toestel).
TV-pakket Standaard is TV kijken met smartcard.

programmalijst TV pakket Basis en Standaard pakket
programmalijst TV pakket Plus en extra pakket

TV-pakket Recreatie is leverbaar in groepsaansluitingen (bungalowparken, appartementencomplexen, e.d.)
programmalijst TV pakket Recreatie pakket

Wij zullen ook het TV-pakket Basis gaan aanpassen. Alleen de SD-zenders (standaard digitale zenders) zonder codering mogen worden doorgeven. HD-zenders moeten door ons gecodeerd worden. De aanpassing zal rond 10 april plaatsvinden. Let op: als u met een HD-televisie kijkt zal er niet automatisch omgeschakeld worden naar de SD-zender. en zal de zender op "zwart" gaan. Dit is te voorkomen door het juiste netwerk ID op de televisie in te stellen. Gebruik hiervoor de handleiding van uw TV en onderstaande gegevens.

Netwerk gegevens:
netwerk ID 1799 voor kijken zonder smartcard (TV-pakket Basis)

netwerk ID 1790 voor kijken met smartcard en bij TV-pakket Recreatie

frequentie: 284.000

QAM formaat: 64
Symboolsnelheid: 6875


Instellen van het oude netwerk ID 1791 geeft bij sommige nieuwe TV toestellen problemen en wordt de volgorde van de zenders niet weergegeven als gewenst (De HD-zenders kwamen op 401 i.p.v. op 1, enz). Als u dat ervaart, vervang dan het netwerk ID 1791 door 1790.

Mocht u bij uw TV problemen ondervinden als gevolg van bovenstaande aanpassingen, neem dan contact op met onze helpdesk. Zij helpen u graag verder.

Tot slot wensen wij u veel kijk plezier toe!

Copyright (c) 2019 Kabeltex, alle rechten voorbehouden. Aan getoonde prijzen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.Privacyverklaring | Voorwaarden